Lindesnes Tempoklubb

Lindesnes Tempoklubb

Fakta

Etablert 5. juli 2008 - Klubben for mennesker med interesse for Tempo!

Styret i Lindesnes Tempoklubb

Styret-2017Opprettet av John Kristiansen fr., januar 27, 2017 17:40:17

Styret i Lindesnes Tempoklubb 2017 består av:

Formann: Jan Olav Regevik.

Kasserer: Øystein Thompsen.

Sekretær: Roar Greipsland

Styremedlemmer:

Arve Lindland, Tore Foss

Vara til styret: David Larsen.

Tur/festkomite: Audun Akersmyr, Oddbjørn Lamo, Arnfinn Hægeland

Valgkomite:

Roy Tjøm
Terje Nygård


Revisor: Ivar Lindal.


Årsberetning.

Styret har i 2016 bestått av Arve, Øystein, David, Tore og Melvin. Jan Ola har vært vara.

Jan Ola har møtt på alle styremøtene da Melvin har problemer med å møte. På ekstraordinært årsmøte i Oktober 2015 ble det bestemte at vi skulle ha Treff igjen.

Komiteer ble nedsatt, og gikk straks igang å jobbe. De første vintermånene ble bruk til å ferdigstille den nye verkstedbrakka. Vi har kjøpt inn en mc løftebukk som er plassert her. Vi har fått skilt på plass ute.

KJØRETURER 2016.

Vi vekslet på å kjøre mandag/onsdag hver 14 dag med oppstart i April. Første tur gikk til Lyngdal og besøk til Olav Hægeland sin motorsamling. Vi var også på hytta til Torfinn og spiste pølser. 16 mai var mange av oss på snadderkiosken sammen med Helst Jonas. 17 mai ble det kjørt revelje på Vigeland og Spangereid. Så var vi til Kvelland å så på Gunvald sine forfedre. Der var vi inne og så på en gammel koselig stue. Dette var vel den kjøreturen da flest medlemmer deltok.

JUNI

Stor spenning før Treffet 3-5 Juni. Været ble meldt bra. Jan Ola kunne fortelle om 100 forhåndspåmeldte (ved forrige treff var det 125 betalende) Styret tippet at vi ble 150 denne gang og vi bestilte reker til 140 mann. Fredagen kom med sol og varme og folk og sykler strømmet på. På fredagen ble Treffet åpnet og velsignet av Ordfører Janne og hun fikk sitte bakpå med Dan ut til fyret. Folk smilte og lo og det var rett og slett kanon stemning. Da rekeaften kom på lørdagskvelden passerte vi 170 betalende. Vi solgte lodd på Tredal tilhenger som Øystein fikset til oss. Vi hadde basar og auksjon på Corvetta som Klubben hadde fikset opp. Dette resulterte til at klubben fikk nok et kvinnelig medlem. Vi fyrte opp grillen og solgte pølser, hamburgere og kotelett tallerken med godt drikke til.

For å få til et treff er man avhengig av mange gode hjelpere, et 20 talls medlemmer var i sving før/under og etter treffet. Kan trygt si at folk stilte opp! all honnør. Å være tilstede i Kråkevika på Lørdagskvelden da vi fikk skryt av styremedlemmer i Norsk Tempoklubb var skikkelig morro! Vi hadde et oppsummeringsmøte etter treffet med Styre og gruppeledere.

Vi stilte opp på Vigelands dagen som vanlig. 24/6 hadde vi sommerfest på brakka, grilling og BASAR.

29/6 reiste vi opp til Lindland til Bjørn Magne og Siri, der ble vi servert dalens beste lapskaus.

JULI

På Kanaldagen var vi 12 stk. som stilte ut syklene sine, der serverte vi fiskesuppe til medlemmene.

På kjøreturen til Arves hytte møtte det også opp 12 stk fra Farsund/Lyngdal Tempoklubb. Arve kokte kaffe og serverte lapper.

AUGUST

Kjøretur ut til Farsund for å besøkte Ernst Hansen, omvising I hans flotte samling av Tempo.

Vi var også til Havsyn i Åvik og så på et gammelt anlegg bygd av Tyskere.

Så 19-21 August var 19 stk av oss på Danmarks tur til Sæby. Vi besøkte Skagen, røykla noen syklister, kjørte på veldig små veier ledsaget av danske Kim.

På lørdagen gikk turen mot Hals, noen kjørte hele veien og noen ble slept.

Vi hadde en stopp hos noen hyggelige Hollendere som hadde både kompressor og kaffetrakter. Overnatting ble foretatt på Viking Hotell og alle benyttet sengene som ble stilt til disposisjon. En vellykket tur som vanlig under god ledelse av Rune.

SEPTEMBER

En god gjeng tok tur til dyrskue i Lyngdal å stilte ut sammen med Lyngdal og Farsund Tempoklubb.

NOVEMBER

Var det julebord på kystloftet med Basar. God mat fra Jentan på Båly.

DESEMBER

Avslutting med grøt på klubbhuset.

Etter flere år med bekymring for vannlekkasje i brakketaket, bestemte styret at vi skulle bygge saltak på brakka. Pristilbud ble hentet inn og takstoler ble kjøpt, dette ble satt opp på to lørdager + litt ekstra arbeid av en styrke på 10 medlemmer. Taket kostet ca 50000.- dette var penger som vi hadde tjent på treffet.

Etter at kjøreturene var ferdig har vi hatt onsdagskvelder på brakka, noen får hjelp til å skru, andre drikker kaffe og spiser pølser. På disse kveldene møter en 10-20 medlemmer. Vi har bygd et lakkeringsrom i den nye brakka, men dette arbeide har stoppet opp da vi trenger en elektriker J.

I 2016 har vi hatt 64 medlemmer og i Januar fikk vi 3 nye medlemmer.

Jan Ola Regevik  • Kommentarer(0)//www.lindesnes-tempoklubb.com/#post66