Lindesnes Tempoklubb

Styret i Lindesnes TempoklubbStyret-2017

Opprettet av John Kristiansen fr., januar 27, 2017 17:40:17

Styret i Lindesnes Tempoklubb 2017 består av:

Formann: Jan Olav Regevik.

Kasserer: Øystein Thompsen.

Sekretær: Roar Greipsland

Styremedlemmer:

Arve Lindland, Tore Foss

Vara til styret: David Larsen.

Tur/festkomite: Audun Akersmyr, Oddbjørn Lamo, Arnfinn Hægeland

Valgkomite:

Roy Tjøm
Terje Nygård


Revisor: Ivar Lindal.


Årsberetning.

Styret har i 2016 bestått av Arve, Øystein, David, Tore og Melvin. Jan Ola har vært vara.

Jan Ola har møtt på alle styremøtene da Melvin har problemer med å møte. På ekstraordinært årsmøte i Oktober 2015 ble det bestemte at vi skulle ha Treff igjen.

Komiteer ble nedsatt, og gikk straks igang å jobbe. De første vintermånene ble bruk til å ferdigstille den nye verkstedbrakka. Vi har kjøpt inn en mc løftebukk som er plassert her. Vi har fått skilt på plass ute.

KJØRETURER 2016.

Vi vekslet på å kjøre mandag/onsdag hver 14 dag med oppstart i April. Første tur gikk til Lyngdal og besøk til Olav Hægeland sin motorsamling. Vi var også på hytta til Torfinn og spiste pølser. 16 mai var mange av oss på snadderkiosken sammen med Helst Jonas. 17 mai ble det kjørt revelje på Vigeland og Spangereid. Så var vi til Kvelland å så på Gunvald sine forfedre. Der var vi inne og så på en gammel koselig stue. Dette var vel den kjøreturen da flest medlemmer deltok.

JUNI

Stor spenning før Treffet 3-5 Juni. Været ble meldt bra. Jan Ola kunne fortelle om 100 forhåndspåmeldte (ved forrige treff var det 125 betalende) Styret tippet at vi ble 150 denne gang og vi bestilte reker til 140 mann. Fredagen kom med sol og varme og folk og sykler strømmet på. På fredagen ble Treffet åpnet og velsignet av Ordfører Janne og hun fikk sitte bakpå med Dan ut til fyret. Folk smilte og lo og det var rett og slett kanon stemning. Da rekeaften kom på lørdagskvelden passerte vi 170 betalende. Vi solgte lodd på Tredal tilhenger som Øystein fikset til oss. Vi hadde basar og auksjon på Corvetta som Klubben hadde fikset opp. Dette resulterte til at klubben fikk nok et kvinnelig medlem. Vi fyrte opp grillen og solgte pølser, hamburgere og kotelett tallerken med godt drikke til.

For å få til et treff er man avhengig av mange gode hjelpere, et 20 talls medlemmer var i sving før/under og etter treffet. Kan trygt si at folk stilte opp! all honnør. Å være tilstede i Kråkevika på Lørdagskvelden da vi fikk skryt av styremedlemmer i Norsk Tempoklubb var skikkelig morro! Vi hadde et oppsummeringsmøte etter treffet med Styre og gruppeledere.

Vi stilte opp på Vigelands dagen som vanlig. 24/6 hadde vi sommerfest på brakka, grilling og BASAR.

29/6 reiste vi opp til Lindland til Bjørn Magne og Siri, der ble vi servert dalens beste lapskaus.

JULI

På Kanaldagen var vi 12 stk. som stilte ut syklene sine, der serverte vi fiskesuppe til medlemmene.

På kjøreturen til Arves hytte møtte det også opp 12 stk fra Farsund/Lyngdal Tempoklubb. Arve kokte kaffe og serverte lapper.

AUGUST

Kjøretur ut til Farsund for å besøkte Ernst Hansen, omvising I hans flotte samling av Tempo.

Vi var også til Havsyn i Åvik og så på et gammelt anlegg bygd av Tyskere.

Så 19-21 August var 19 stk av oss på Danmarks tur til Sæby. Vi besøkte Skagen, røykla noen syklister, kjørte på veldig små veier ledsaget av danske Kim.

På lørdagen gikk turen mot Hals, noen kjørte hele veien og noen ble slept.

Vi hadde en stopp hos noen hyggelige Hollendere som hadde både kompressor og kaffetrakter. Overnatting ble foretatt på Viking Hotell og alle benyttet sengene som ble stilt til disposisjon. En vellykket tur som vanlig under god ledelse av Rune.

SEPTEMBER

En god gjeng tok tur til dyrskue i Lyngdal å stilte ut sammen med Lyngdal og Farsund Tempoklubb.

NOVEMBER

Var det julebord på kystloftet med Basar. God mat fra Jentan på Båly.

DESEMBER

Avslutting med grøt på klubbhuset.

Etter flere år med bekymring for vannlekkasje i brakketaket, bestemte styret at vi skulle bygge saltak på brakka. Pristilbud ble hentet inn og takstoler ble kjøpt, dette ble satt opp på to lørdager + litt ekstra arbeid av en styrke på 10 medlemmer. Taket kostet ca 50000.- dette var penger som vi hadde tjent på treffet.

Etter at kjøreturene var ferdig har vi hatt onsdagskvelder på brakka, noen får hjelp til å skru, andre drikker kaffe og spiser pølser. På disse kveldene møter en 10-20 medlemmer. Vi har bygd et lakkeringsrom i den nye brakka, men dette arbeide har stoppet opp da vi trenger en elektriker J.

I 2016 har vi hatt 64 medlemmer og i Januar fikk vi 3 nye medlemmer.

Jan Ola RegevikProgram 2017Program 2017

Opprettet av John Kristiansen to., januar 26, 2017 22:00:50

Hei alle gode Tempo-venner!

Nå har vi klar sesongens kjøreturer. Som dere ser, så har vi litt av hvert å by på. Vi kjører fast på onsdagene denne sesongen, med avgang fra SPAR på Vigeland kl. 18.00.

Når det på slike dager skal kjøres til steder i Lindesnes, eller i Lyngdal, legges naturlig nok turen via Spangereid. Da må dere i Spangereid være klar ved bensinstasjonen sånn ca. 18.15.
Vi har satt opp en turansvarlig for hver tur. Dersom du som er satt opp som turansvarlig, ikke kan være det denne dagen, må du selv sørge for å finne en som kan ta ansvaret. Kan være lurt å melde inn nytt navn i god tid til Roar (90870708) sånn at vi kan informere. Turansvarlig tar avgjørelsen om tur/eller ikke i tilfelle regnvær, sørger for å vite hvor turen skal gå hvilke veier vi skal kjøre på, osv.
Endringer kan forekomme.

5.april fortsetter vi dugnaden for å få slutt på gesims og gulv. Pølser? Kanskje! Ansvalig for kanskjepølsefest; Jan Ola.

19.april. Årets første kjøretur for Lindesnes Tempoklubb går selvsagt til Lindesnes fyr. Ansvarlig: Tore Foss

26.april. Torfinn har sagt ja til å ta oss i mot på hytta hans. Møt opp på SPAR kl. 18.00. Ansvarlig; Roy Tjøm.

30.april. OBS!! Dette er en SØNDAG. Vi skal ta kjøreturen til Søgne, med omvisning på reketråleren TEMPO. Dette må gjøres på en søndag, fordi reketråleren ellers er på fiskefeltet hele uka. Avgang fra Vigeland kl. 14.00. Ansvarlig; Dan Larsen

3.mai. Åpen kjøredag. Ansvarlig, David Larsen.

10.mai. Vi skal til AMFI-senteret i Mandal. Ansvarlig: Arve Lindland.

16.mai. Vi drar SELVSAGT på årets store happening, til Snadderkiosken i Kristiansand. Vi kommer tilbake til klokkeslett osv.

24. mai. Vi skal kjøre tur til hytta til Roy. Den ligger et stykke innforbi Holmenfoss kro, på østsiden av Trysbakken. Ansvarlig; Oddbjørn Lamo.

31. mai. Åpen kjøredag. Ansvarlig; John Kristiansen.

2.-4.juni Dalen Tempoklubb inviterer til treff. Treffplass blir som før på Buøy Camping. tlf. 450 21 326

7. juni. Vi kjører til Spilling Rivefabrikk i Vigmostad. En virkelig anbefalt tur, med masse lokal industrihistorie. Ta med 50 kroner, beløpet det koster å få en minneverdig omvisning på rivefabrikken. Ansvalig; Rune Juliussen.

14. juni. Åpen kjøretur. Ansvarlig; Arnfinn Hægeland.

16.-18.juni. Jubileumstreff på Lista, hos Farsund og Lyngdal Tempoklubb som fyller 25 år. Møt opp flest mulig denne helga, dette blir moro. Vi kjører i samlet flokk fra Vigeland, via Spangereid, videre over heia til Lyngdal og så til Lista. Vi kommer tilbake mer mere info når det nærmer seg.

21. juni. Vi besøker treskulptør Harald Skeie på Skeie i Harkmark. Jeg har laget reportasjer på denne fyren et par ganger, og det kan jeg si; Dette er mektig imponerende!! Når Olav Thon bestiller selvportrett i tre, sier det en del. Ansvarlig; Øystein Thompson.

28. juni. Åpen kjøredag. Ansvarlig; Tor Strandmyr.

30.juni. SOMMERFEST, med stooor basar! Trolig i sjøbua hos Roar. Hold uansett av kvelden! Vi begynner kl. 19.00

1. juli. Kanaldagen i Spangereid.

Vi tar kjøreferie i juli måned.

2.august. Kjøretur til Jan Ola i Holum. Ansvarlig: Melvin Kleiven.

9. august. Sommertoget kommer til Marnardal stasjon. Dette blir et stort opplegg med NRK, og vi kommer tilbake med mer detaljert program, klokkeslett osv.

11.-13. Skal være treff hos Felle Tempoklubb, Felle i Telemark. Vi har foreløpig fått lite info om dette treffet.

16. august. Absolutt INGEN aktivitet. Ingen tør kjøre tur to dager før årets store tur til Danmark, av frykt for havari, skjæring og all muligens trøbbel :)smiley

18.-20. august. Vi drar til DANMARK!! Info om klokkeslett, osv kommer noen dager før avgang. Bensinansvarlig; Rune Juliussen. Slepetau; Roar Greipsland. Mye moro; Øystein Thompsen, Resepsjon; Roy Tjøm,

23. august. Vi drar til det alltid populære turområdet, Skrelia i Lyngdal. Ansvarlig, Paul Oddvar Nilsen.

30. august. Åpen kjøretur. Ansvarlig; Audun Akersmyr.

3.september. Denne søndagen drar vi til Dyrskue i Lyngdal. Forøvrig sesongens siste kjøretur, før vi igjen starter opp med mekkekveldene på klubbhuset.


Tempotreff i SpangereidArkiv

Opprettet av John Kristiansen ma., mai 30, 2016 21:21:33

Hei alle.

Nå nærmer det seg treff, og jeg håper mange av dere legger turen ut til Spangereid nå til helga og blir med å støtter opp om arrangementet.

Været ser også ut til å bli fint så her er det bare å stille opp :-) Vi har også en splitter ny Tredalhenger som skal loddes ut.
Har lagt ved oversikt slik at dere kan se når ting foregår.

Fredag:
14oo Treffet åpner

1500 Salg av grillmat, foregår utover kvelden.

1830 Kjøretur til Fyret. "Velsignelse" av treffet med Norges blideste ordfører.

2000 Vi møtes i telte og har en tradisjonell basar.

Lørdag:

1100 Kjøreturen starter. Info. om kjøreturen fåes ved innsjekk.

1500 Salg av grillmat.

Delemarked, salg av nye og brukte Tempo deler.

2000 Rekeaften begynner, undeholdning

Trekning av tilhengeren.

Søndag: God tur hjem.

Deltakerer på treffet kan ta med seg deler å selge på Lørdag ettermiddag.

Salg av lodd på tilhengeren forgår under hele treffet, 100 pr. lodd.

Frokost blir servert på Lindesnes Havhotell Lørdag og Søndag

fra kl 0800 til 1030, 85kr p.p /p.dag.

Alle som er på treffplassen/kjøretur må betale treffavgift på kr.200.-

Rekeaften Lørdag kr.150.-

16 Mai 2016Nyheter

Opprettet av John Kristiansen to., mai 19, 2016 21:36:40

Blog imageBilder
Kontigent 2017Medlemskontigent

Opprettet av John Kristiansen to., januar 28, 2016 15:21:29

Medlemskontigent på 200, kr. kan betales inn til konto 28012367491